Skip to main content

Renovatieprojecten

Voldoet uw woning niet meer aan de normen van deze tijd en is uw woning toe aan vernieuwing? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare aannemer die dit voor u kan regelen. Bij Aannemersbedrijf JoBa kunt u terecht voor al uw renovatieprojecten.
Dit pakken wij altijd op een betrouwbare en kostenefficiënte manier aan. Ook kunt u ons inzetten voor advies- en procesbegeleiding van uw bouwproject. Wij denken graag met u mee en nemen graag de mogelijkheden met u door. Als u ervoor kiest om een renovatieproject door ons uit te laten voeren, dan bent u verzekerd van een aantal zaken:

Een aanspreekpunt

Aannemersbedrijf JoBa is uw aanspreekpunt gedurende het gehele bouwproces. Communicatie is bij een bouwproject ongelofelijk belangrijk en daarom krijgt u bij ons een vast contactpersoon tijdens de bouw. Bovendien verzorgen wij de communicatie met alle belanghebbende partijen, zodat u zich daar niet druk over hoeft te maken. Van ons kunt u directe communicatielijnen verwachten.

Uw contactpersoon zal u minimaal één keer in de week op de hoogte stellen van de vorderingen van de renovatie. Op deze manier weet u altijd wat er speelt tijdens het renovatieproject.

Kwaliteit en service

Geen klant wilt achteraf voor verrassingen komen te staan. Dat is de reden dat u natuurlijk op zoek gaat naar een betrouwbare aannemer. Inmiddels hebben wij meer dan 14 jaar ervaring in het begeleiden en uitvoeren van renovatieprojecten. Door onze jarenlange ervaring weten wij bij elk renovatieproject wat er nodig is om kwaliteit te kunnen leveren.

Wilt u bewijs? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon een kijkje nemen op de projecten pagina.

Bekijk de projecten

Alles onder één dak

Wij hebben alle kennis en expertise onder één JoBa dak. Het was ons al heel snel opgevallen dat klanten het fijn vinden als zij alles bij één partij kunnen uitbesteden. Vind u het ook fijn om nergens naar om te hoeven kijken en dat alles voor u geregeld wordt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met uw bouwproject. Van het maken van tekeningen, de aanvraag van vergunningen, het geven van advies en het bieden van begeleiding en de uiteindelijke uitvoering van de bouw.

Om alles aan te kunnen bieden, werken wij samen met de beste partners die u zich maar kunt bedenken. Door onze partnerbedrijven zijn wij verzekerd van de beste mensen voor elk project.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!