Skip to main content

Procesbegeleiding

Aannemersbedrijf JoBa begeleidt u gedurende het gehele bouwproces. Het maakt niet uit of het aan de beginfase of aan de eindfase van het bouwproces is.
Heeft u voor ons gekozen voor een aanbouw- of renovatie projecten, dan is procesbegeleiding onderdeel van de service. U betaald geen extra kosten hiervoor. Inmiddels hebben wij meer dan 14 jaar ervaring in het geven van advies en het bieden van procesbegeleiding op het gebied van aanbouw- en renovatieprojecten. Onze focus ligt hierbij voornamelijk op het hogere segment en de particuliere sector.

Begeleiding bij uw bouwproject

Bent u van plan om zelf uw eigen woning te renoveren? Of gaat u aan de slag met de aanbouw van uw woningen? Dan is het aan te raden om een partij in te schakelen die u kan begeleiden gedurende het bouwproces. Dit voorkomt vooral verrassingen en hoge kosten achteraf. Wij kunnen u ook helpen bij het begeleiden van uw vergunningaanvraag.

Het aanvragen van verschillende vergunningen voor de aanbouw of renovatie van uw woning, kan soms een lastige en vervelende klus zijn. Dat weten wij als geen ander. De ervaring die wij hebben opgedaan, heeft ons inmiddels geleerd wat er nodig is om een vergunningaanvraag zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Wij bepalen eerst wat de juiste stappen zijn bij het aanvragen van een vergunning. Door een slimme manier van werken in combinatie met korte communicatielijnen, zorgen wij ervoor dat uw plan snel wordt goedgekeurd.

Wet- en regelgeving

Aannemersbedrijf JoBa houdt te allen tijde rekening met de Nederlandse en Europese Wet- en regelgeving. Door onze kennis kunnen wij u van advies voorzien op het gebied van het bouwbesluit, NEN normering en de voorwaarden die de wet aan uw bouw stelt.

Ruime ervaring

Indien u kiest voor Aannemersbedrijf JoBa, dan bent u verzekerd van het samenwerken met een partij die veel kennis en ervaring bezit. Al meer dan 14 jaar bieden wij advies- en procesbegeleiding aan voor onze klanten. Door onze kennis, ervaring en de korte communicatielijnen met verschillende partners, kunnen wij u van uitstekende begeleiding voorzien.

Zorg voor een soepel lopend bouwproject en maak gebruik van onze procesbegeleiding service.