Skip to main content

Over ons

Aannemersbedrijf JoBa is al meer dan 14 jaar uw partner in het realiseren van al uw ideeën. Dit doen wij met veel plezier en veel passie. De naam JoBa komt voort uit de namen van de oprichters van ons aannemersbedrijf. De oprichters Joey en Bas zijn de bouwkundig aangelegde partners die ervoor zorgen dat al uw aanbouw en renovatieprojecten soepel en vlekkeloos verlopen. Dit doen wij met een vijftal uitgangspunten.

De uitgangspunten van Aannemersbedrijf JoBa

Directe en korte communicatielijnen

Bij het begeleiden van een bouwproject is het belangrijk dat de communicatie met alle partijen goed is. Zowel met de klant als met de uitvoerders van het project. Van ons kunt u verwachten dat wij directe en korte communicatielijnen hebben met alle betrokkenen. Gedurende een project heeft u een vast contactpersoon die u minimaal wekelijks op de hoogte houdt. Op deze manier weet u altijd wat er speelt en kunt u rekening houden met de oplevering van het project.

Begeleiding

Een ander belangrijk punt bij een bouwproject is een goede begeleiding. Wanneer u dingen zelf wilt uitvoeren of een bepaald gedeelte van de bouw voor eigen rekening wilt nemen, dan is het belangrijk dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij bieden dan ook volledige advies- en procesbegeleiding bij elk bouwproject. Niemand houdt namelijk van verrassingen achteraf.

Kwaliteit en service

Inmiddels hebben wij meer dan 14 jaar ervaring in het begeleiden en uitvoeren van bouwprojecten. Of dit nu gaat om het uitvoeren van renovaties of aanbouw. Door onze ervaring weten wij wat er nodig is om een goede kwaliteit en service te leveren. Bovendien werken wij goed samen met al onze partners, waardoor wij altijd verzekerd zijn van de beste mensen voor het project.

One stop shop

Veel van onze klanten vinden het fijn als zij alles bij één partij neer kunnen leggen. Dat er een partij is die alles regelt zonder dat de klant zelf nog veel moet regelen. Daarom kunt u bij Aannemersbedrijf JoBa terecht voor alles wat te maken heeft met uw bouwproject. Van het maken van tekeningen, de aanvraag van vergunningen, het stuk begeleiding en de uiteindelijke uitvoering van de bouw.

Flexibiliteit

Het is soms nodig om snel te kunnen schakelen tijdens een bouwproject. Er is altijd kans dat er onvoorziene omstandigheden zich voordoen. Dan is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Door onze korte en directe communicatielijnen met alle belanghebbenden, kunnen wij snel schakelen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat projecten altijd soepel verlopen, ongeacht de omstandigheden.

Vind u onze uitgangspunten ook zo belangrijk gedurende een bouwproject?

Vraag dan een gratis adviesgesprek aan en vraag naar alle mogelijkheden.