Skip to main content

Adviesbegeleiding

Aannemersbedrijf JoBa adviseert u gedurende het gehele bouwproces. Of u nu zich in de beginfase of in de eindfase van het bouwproces bevindt. Heeft u gekozen voor een aanbouw- of renovatieproject, dan is advies begeleiding onderdeel van de service. U betaald geen extra kosten hiervoor. Inmiddels hebben wij meer dan 14 jaar ervaring in het geven van advies op het gebied van aanbouw- en renovatieprojecten. Onze focus ligt hierbij voornamelijk op het hogere segment en de particuliere sector.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Advies bij vergunningsaanvragen

Bij het begeleiden van een bouwproject is het belangrijk dat de communicatie met alle partijen goed is. Zowel met de klant als met de uitvoerders van het project. Van ons kunt u verwachten dat wij directe en korte communicatielijnen hebben met alle betrokkenen.

Gedurende een project heeft u een vast contactpersoon die u minimaal wekelijks op de hoogte houdt. Op deze manier weet u altijd wat er speelt en kunt u rekening houden met de oplevering van het project.

Wet- en regelgeving

Aannemersbedrijf JoBa houdt te allen tijde rekening met de Nederlandse en Europese Wet- en regelgeving. Door onze kennis kunnen wij u van advies voorzien op het gebied van het bouwbesluit, NEN normering en de voorwaarden die de wet aan uw bouw stelt.

Opleveringskeuring

Krijgt u op korte termijn uw nieuwbouwwoning opgeleverd? Doordat wij volledig onafhankelijk te werk gaan, kunnen wij u uitstekend adviseren bij een opleveringskeuring. U kunt ons inschakelen van opleverings- en aankoopkeuring tot aan bouwkundige problemen. Door ons onafhankelijke advies weet u precies wat u kan en mag gaan verwachten. Bij de keuring kijken wij samen met u naar eventuele gebreken van de woning.

Wij brengen alles in kaart en leggen dit ook vast.

Op basis hiervan kunnen wij u van een goed advies voorzien, waarbij er volledig rekening wordt gehouden met al uw wensen.