Skip to main content

Aanbouw

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun woning uit te breiden met een aanbouw. Dit kan zeer interessant zijn vanuit een financieel oogpunt. Het kan namelijk een stuk goedkoper zijn dan verhuizen naar een grotere woning.
Bij het uitbreiden van een woning wordt vaak dezelfde vraag gesteld: waar moeten we beginnen? Aannemersbedrijf JoBa kunt u al in de aanloopfase inschakelen. Wij denken graag met u mee en bespreken graag met u de mogelijkheden over wat wel en wat niet kan. Als u ervoor kiest om een aanbouw door ons uit te laten voeren, dan bent u verzekerd van een aantal zaken:

Een aanspreekpunt

Bij het begeleiden van een bouwproject is het belangrijk dat de communicatie met alle partijen goed is. Zowel met de klant als met de uitvoerders van het project. Van ons kunt u verwachten dat wij directe en korte communicatielijnen hebben met alle betrokkenen.

Gedurende een project heeft u een vast contactpersoon die u minimaal wekelijks op de hoogte houdt. Op deze manier weet u altijd wat er speelt en kunt u rekening houden met de oplevering van het project.

Een goede begeleiding

Een ander belangrijk punt bij een bouwproject is een goede begeleiding. Wanneer u dingen zelf wilt uitvoeren of een bepaald gedeelte van de bouw voor eigen rekening wilt nemen, dan is het belangrijk dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij bieden dan ook volledige advies- en procesbegeleiding bij elk bouwproject. Niemand houdt namelijk van verrassingen achteraf.

Flexibiliteit

Het is soms nodig om snel te kunnen schakelen tijdens een bouwproject. Er is altijd kans dat er onvoorziene omstandigheden zich voordoen bij een aanbouw. Dan is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Door onze korte en directe communicatielijnen met alle belanghebbenden, kunnen wij snel schakelen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat projecten altijd soepel verlopen, ongeacht de omstandigheden.

Wilt u verzekerd zijn van een goed en soepel lopend aanbouw project?

Vraag dan een gratis adviesgesprek aan en vraag naar de mogelijkheden.